Kuinka optimoit käyttöjärjestelmän kuormituksen, joka johtuu Kaspersky Total Security -tehtävien suorituksesta

1. huhtikuuta 2021

ID 199601

Kun suoritat tietokoneen tarkistusta Kaspersky Total Securityllä, se voi kuluttaa merkittävän määrän järjestelmäresursseja. Optimoidaksesi järjestelmän kuormituksen, voit määrittää Kaspersky Total Security suorittamaan tarkistustehtäviä (koskien järjestelmämuistia, järjestelmän partitiota, käynnistysobjekteja) ja päivittää tietokannat, kun tietokone on lukittu ja näytönsäästäjä on aktivoitu. Tämän lisäasetuksen ansiosta voit parantaa tietokoneesi turvallisuutta uhraamatta sen käytön aikaista suorituskykyä.

Jos tietokonetta käytetään akun varassa, Kaspersky Total Security ei suorita tehtäviä tietokoneen ollessa jouten pidentääkseen akun käyttöaikaa.

Optimoidaksesi käyttöjärjestelmän kuormituksen suorita seuraavat toimenpiteet:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Yleinen-osio ja valitse sitten Suorituskyky-osiossa Myönnä resurssit muille sovelluksille -valintaruutu lykätäksesi virustarkistusta, kun suoritin ja levyn alijärjestelmät ovat erittäin kuormitettuja.