Siirrettävän aseman tarkistuksen suoritus

1. huhtikuuta 2021

ID 199671

Siirrettävät asemat, jotka liität tietokoneeseen, saattavat sisältää viruksia tai muita sovelluksia, jotka aiheuttavat uhan. Kaspersky Total Security tarkistaa siirrettävät asemat, jotta tietokoneesi ei saa tartuntaa. Voit määrittää siirrettävän aseman tarkistuksen käynnistettäväksi manuaalisesti tai automaattisesti, kun siirrettävä asema liitetään tietokoneeseen. Siirrettävien asemien automaattinen tarkistus on valittuna oletusarvoisesti.

Siirrettävän aseman manuaalinen tarkistus:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Tarkistus-painiketta.

Tarkistus-ikkuna avautuu.

3. Valitse Tarkistus-ikkunassa oleva Siirrettävien asemien tarkistus -osio.
  4. Valitse pudotusvalikosta ulkoisen laitteen aseman kirjain ja napsauta Suorita tarkistus -painiketta.

Kaspersky Total Security käynnistää liitetyn laitteen tarkistuksen.