Sovelluksen mukautetun teeman muuttaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 201577

Kyky muuttaa sovelluksen mukautettua teemaa ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Sovelluksen mukautetun teeman muuttaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Käyttöliittymä-osio.
  4. Valitse Teema -lohkossa Käytä mukautettua teemaa -valintaruutu.
  5. Napsauta Valitse ja kirjoita polku ZIP-arkistoon tai kansioon, joka sisältää mukautetun suunnitteluteeman sisältäviä tiedostoja.

Kun olet lisännyt mukautetun suunnitteluteeman, se otetaan käyttöön sovelluksen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.