Oikeudet

1. huhtikuuta 2021

ID 207130

Salasana suojaa seuraavia sovelluksen asetuksia, niin että käyttäjä tai ryhmä ei voi niitä muuttaa. Jos toiminnon viereinen valintaruutu on valittu, se tarkoittaa, että käyttäjä tai käyttäjäryhmä saa suorittaa valitun toiminnon.

Määritä sovelluksen asetukset

Muuta sovelluksen asetuksia pääikkunassa, Asetukset-ikkunassa, ilmoituskeskuksessa ja ilmoituksissa.

Ota käyttöön ja poista käytöstä sovelluksen jäljet.

Hallinnoi varmuuskopiointia ja tietojen palautusta

Luo, muuta ja poista varmuuskopiointi- ja tietojen palautus -töitä.

Hallinnoi lasten suojausta

Estä Kaspersky Safe Kids -sovelluksen käynnistys sovellusten hallinnalla, poistu Kaspersky Total Securitystä tai määritä Kaspersky Total Security suojauksen poistamiseksi.

Kun Kaspersky Safe Kids -sovellusta yritetään ladata, asentaa tai käynnistää, salasanaa ei vaadita.

Suljetaanko sovellus

Poistu sovelluksesta.

Poista tai palauta sovellus, tai muuta sovellusta

Poista tai palauta sovellus, tai muuta sovellusta.

Poista avain

Poista tai muuta aktivointikoodia ja varmuuskopioinnin aktivointikoodia.

Näytä raportit

Mene Raportit-ikkunaan.

Poista suojauskomponentit käytöstä

Ota komponentit käyttöön ja poista ne käytöstä Asetukset-ikkunassa, Suojaus-osiossa.