Sovelluksen asennusvirhe Windows 7- ja Windows Server 2008 R2 -käyttöjärjestelmissä

1. huhtikuuta 2021

ID 212223

Kaspersky Total Securityä ei voida asentaa Microsoft Windows 7- ja Miсrosoft Windows Server 2008 R2 -käyttöjärjestelmiin, jos seuraavia päivityksiä ei ole asennettu:

1. KB4490628 (päivitys päivältä 12. maaliskuuta 2019);
  2. KB4474419 (päivitys päivältä 23. syyskuuta 2019).

Asennusvirhe tapahtuu sen seurauksena, että Microsoft on päivittänyt kolmansien osapuolten sovellusten algoritmin koskien kirjautumismoduuleja ja ajureita. Nyt kolmansien osapuolten sovellusten (mukaan lukien Kaspersky) moduuleihin ja ajureihin allekirjoitetaan käyttämällä SHA256-hash-algoritmia. Sinun pitää asentaa KB4490628- ja Kb4474419-päivitykset, niin että Kaspersky Total Security -moduulit ja ajurit voidaan allekirjoittaa SHA256-hash-algoritmilla.

Asenna päivitykset yhdellä seuraavista menetelmistä.

Päivitä asennus Windows Updatella

Jos päivitysten automaattinen asennus on poistettu käytöstä tietokoneellasi:

1. Valitse Käynnistä-valikosta OhjauspaneeliJärjestelmä ja turvallisuusWindows-päivitys.

Windows-päivitys-ikkuna avautuu.

2. Valitse Windows-päivitys-ikkunan vasemmanpuoleisesta valikosta Muuta asetuksia.
  3. Valitse näyttöön avautuvassa Tärkeät päivitykset -osiossa Asenna päivitykset automaattisesti (suositus).

Kaikki tarvittavat päivitykset ladataan automaattisesti ja ne asennetaan tietokoneeseesi.

Service Pack 1 -päivityksen manuaalinen asennus, jos sitä ei asennettu

Jos tietokoneessasi on Windows 7 Service Pack 0 tai Windows Server 2008 R2 Service Pack 0, sinun pitää asentaa ensin Service Pack 1 (KB976932).

Service Pack 1 -päivityksen asennus:

1. Avaa Microsoft Update Catalog.
  2. Valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmäversio ja napsauta Lataa-painiketta.
  3. Lataa päivitys tietokoneeseesi napsauttamalla näyttöön avautuvan ikkunan linkkiä.
  4. Asenna päivitys.

KB4490628-päivityksen manuaalinen asennus

Asenna KB4490628 manuaalisesti seuraavalla tavalla:

1. Avaa Microsoft Update Catalog.
  2. Valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmäversio ja napsauta Lataa-painiketta.
  3. Lataa päivitys tietokoneeseesi napsauttamalla näyttöön avautuvan ikkunan linkkiä.
  4. Asenna päivitys.

KB4474419-päivityksen manuaalinen asennus

Asenna KB4474419 manuaalisesti seuraavalla tavalla:

1. Avaa Microsoft Update Catalog.
  2. Valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmäversio ja napsauta Lataa-painiketta.
  3. Lataa päivitys tietokoneeseesi napsauttamalla näyttöön avautuvan ikkunan linkkiä.
  4. Asenna päivitys.

Kun päivitykset on asennettu, käynnistä tietokone uudelleen ja asenna Kaspersky Total Security uudelleen.