Tietoja käyttäjän käyttöoikeussopimuksesta

1. huhtikuuta 2021

ID 35505

Käyttöoikeussopimus on sinun ja AO Kaspersky Labin välinen sitova sopimus, joka määrittää sovelluksen käyttöä koskevat ehdot.

Lue käyttöoikeussopimuksen ehdot huolellisesti ennen kuin aloitat sovelluksen käytön.

Käyttöoikeussopimuksen hyväksyminen asennuksen yhteydessä tarkoittaa, että hyväksyt käyttöoikeussopimuksen ehdot. Jos et hyväksy käyttöoikeussopimuksen ehtoja, sinun on keskeytettävä sovelluksen asennus ja lopetettava sovelluksen käyttö.