Sovelluksen asentaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 43538

Kaspersky Total Security asennetaan tietokoneeseesi interaktiivisessa tilassa ohjatun asennus- ja poistotoiminnon avulla.

Ohjattu toiminto koostuu ikkunoista (vaiheista), joissa liikutaan painikkeilla Takaisin ja Seuraava. Voit sulkea ohjatun toiminnon valmistumisen jälkeen napsauttamalla Valmis-painiketta. Voit pysäyttää ohjatun toiminnon missä tahansa asennusvaiheessa sulkemalla ohjatun toiminnon ikkunan.

Ohjatun toiminnon vaiheiden määrä ja järjestys riippuvat alueesta, jossa sovellus asennetaan. Joillakin alueilla ohjattu toiminto kehottaa sinua hyväksymään lisäsopimuksia henkilötietojesi käsittelystä ja vahvistamaan, että olet vähintään 16-vuotias.

Jos sovelluksen on tarkoitus suojata useampaa kuin yhtä tietokonetta (tietokoneiden enimmäismäärä määräytyy käyttäjän käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukaisesti), se on asennettava identtisesti jokaiselle tietokoneelle.

Voit asentaa Kaspersky Total Securityn tietokoneellesi seuraavasti,

Suorita asennus-CD:llä oleva tiedosto, jonka pääte on .exe.

Sovellus asennetaan tämän jälkeen ohjatulla asennus- ja poistotoiminnolla.

Tietyillä alueilla asennus-CD ei sisällä sovelluksen asennuspakettia. Asennus-CD sisältää vain automaattisen suoritustiedoston. Kun tämä tiedosto suoritetaan, sovelluksen latausikkuna avautuu.

Sovelluksen asennus käyttämällä automaattista käynnistystiedostoa

Voit asentaa Kaspersky Total Securityn myös käyttämällä Internetistä ladattua jakelupakettia. Tässä tapauksessa ohjattu toiminto näyttää useita lisäasennusvaiheita joillekin kielivaihtoehdoille.

Sovelluksen mukana asennetaan selainlaajennukset, joilla varmistetaan Internetin turvallinen selailu.

Äänen ja videon toisto tai tallennus saattaa keskeytyä kun ääntä tai videota tallentavia tai toistavia sovelluksia suoritetaan ensimmäisen kerran Kaspersky Total Securityn asennuksen jälkeen. Tämä on tarpeen, jotta voidaan ottaa käyttöön toiminto, joka hallitsee sovellusten käyttöoikeutta äänentallennuslaitteisiin. Järjestelmä palvelu, joka ohjaa äänilaitetta, on käynnistettävä uudelleen, kun Kaspersky Total Security ajetaan ensimmäistä kertaa.

Kaspersky Total Security asennetaan yhdessä Kaspersky VPN Secure Connection -sovelluksen kanssa, jonka tarkoitus on muodostaa suojattu yhteys VPN:n (Virtual Private Network) kautta. Voit poistaa Kaspersky VPN Secure Connection -palvelun erikseen Kaspersky Total Security -palvelusta. Jos VPN:n käyttö on kielletty maassasi Kaspersky VPN Secure Connectionia ei asenneta.

Tässä Ohje-osiossa

Sovelluksen uudemman version löytäminen

Sovelluksen asennuksen aloittaminen

Tietoja loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta

Kaspersky Security Network (KSN) -tiedonkeruulauseke

Sovelluksen asennus

Suositeltavat asetukset

Asennuksen viimeistely

Sovelluksen aktivointi

Rekisteröinti ja yhdistäminen My Kasperskyyn

Aktivoinnin viimeistely

Sovelluksen asennusvirhe Windows 7- ja Windows Server 2008 R2 -käyttöjärjestelmissä.