Poiston viimeistely

1. huhtikuuta 2021

ID 43542

Tässä vaiheessa ohjattu toiminto poistaa sovelluksen tietokoneeltasi. Odota, kunnes poisto on valmis.

Kun olet poistanut Kaspersky Total Securityn, voit jättää Kasperskyn verkkosivustolle kommentin ja kertoa meille, miksi päädyit poistamaan sovelluksen. Tämä edellyttää Kasperskyn verkkosivustolle siirtymistä napsauttamalla Täytä lomake -painiketta.

Tämä toiminto ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Sinun täytyy käynnistää käyttöjärjestelmä uudelleen sovelluksen poistamisen aikana. Jos peruutat välittömän uudelleenkäynnistyksen, sovelluksen poiston suorittamista loppuun viivytetään, kunnes käyttöjärjestelmä käynnistetään uudestaan, tai kunnes tietokone sammutetaan ja käynnistetään uudestaan.