Sovelluksen uudemman version löytäminen

1. huhtikuuta 2021

ID 43544

Ennen asennusta asennusohjelma tarkistaa Kasperskyn päivityspalvelimilta, onko Kaspersky Total Securityn uudempi versio saatavana.

Jos ohjattu toiminto ei löydä uudempaa versiota sovelluksesta Kasperskyn päivityspalvelimilta, se aloittaa nykyisen version asennuksen.

Jos ohjattu toiminto löytää Kasperskyn päivityspalvelimilta uudemman version Kaspersky Total Securitystä, se ehdottaa uuden version lataamista ja asennusta tietokoneellesi. Suosittelemme asentamaan sovelluksen uuden version, sillä uudemmissa versioissa on enemmän parannuksia, jotka varmistavat tietokoneesi luotettavamman suojauksen. Jos estät uuden version asennuksen, ohjattu toiminto alkaa asentaa sovelluksen nykyistä versiota. Jos hyväksyt sovelluksen uuden version asennuksen, ohjattu toiminto kopioi asennuspaketin tiedostot tietokoneellesi ja aloittaa uuden version asennuksen.