Rekisteröinti ja yhdistäminen My Kasperskyyn

1. huhtikuuta 2021

ID 43547

Tämä vaihe ei ole valittavissa Kaspersky Total Securityn kaikissa versioissa.

My Kasperskyssä rekisteröityneet käyttäjät voivat lähettää pyyntöjä tekniseen tukeen ja viruslaboratorioon, ja he voivat myös hallita aktivointikoodeja ja vastaanottaa Kasperskylta tietoja uusista sovelluksista ja erikoistarjouksista.

• Jos sinulla on jo My Kaspersky -tili, Connect to My Kaspersky -ikkuna avautuu. Syötä käyttötietosi yhdistääksesi sovelluksen My Kaspersky -portaaliin ja napsauta Kirjaudu sisään -painiketta.
  • Jos sinulla ei vielä ole My Kaspersky -tiliä, My Kaspersky -tilin rekisteröinti-ikkuna avautuu. Täytä rekisteröintikaavake ja napsauta Luo-painiketta.

Joillakin alueilla sovellus kehottaa sinua lukemaan ja hyväksymään tietojen toimittamisen lausekkeen. Jos hyväksyt lausekkeen ehdot, napsauta Hyväksy ja yhdistä -painiketta.

Joissain tapauksissa sovelluksen käytön aloittaminen edellyttää rekisteröintiä My Kasperskyssä.