Tietoja loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta

1. huhtikuuta 2021

ID 43551

Ohjatun toiminnon tämä vaihe näytetään määrätyille kielivaihtoehdoille, kun Kaspersky Total Security asennetaan Internetistä ladatusta asennuspaketista.

Tässä vaiheessa ohjattu toiminto pyytää sinua lukemaan sinun ja Kasperskyn välille solmittavan käyttäjän käyttöoikeussopimuksen.

Lue käyttäjän käyttöoikeussopimus huolellisesti, ja jos hyväksyt kaikki sen ehdot, napsauta Hyväksy-painiketta. Sitten sovelluksen asentaminen tietokoneellesi jatkuu.

Jos käyttäjän käyttöoikeussopimuksen ehtoja ei hyväksytä, sovelluksen asennus keskeytyy.

Joillakin alueilla sinun on myös hyväksyttävä tietosuojakäytännön ehdot jatkaaksesi sovelluksen asennusta.