Tietoja käyttöoikeudesta

1. huhtikuuta 2021

ID 70647

Käyttöoikeus on aikarajoitteinen oikeus käyttää sovellusta, ja se myönnetään käyttöoikeussopimuksen puitteissa. Käyttöoikeus on yhteydessä uniikkiin koodiin, joka sinulla on Kaspersky Total Security -kopiosi aktivointia varten.

Voimassaoleva käyttöoikeus antaa sinulle luvan käyttää seuraavia palveluja:

• Oikeus käyttää sovellusta yhdellä tai useammalla laitteella

Sallittu käytettävien laitteiden lukumäärä on määritetty käyttöoikeussopimuksessa.

• Kasperskyn teknisen tuen tarjoama apu
  • Muut Kasperskyn tai sen kumppaneiden tarjoamat palvelut käyttöoikeuden voimassaolojakson aikana

Sovellusten hallinta edellyttää käyttöoikeuden hankintaa sovelluksen käyttöä varten.

Käyttöoikeusjakso on rajattu. Käyttöoikeuden vanhentuessa voi käynnistyä lisäaika, jonka aikana voit käyttää sovelluksen kaikkia toimintoja ilman rajoituksia.

Jos et ole uusinut käyttöoikeuttasi lisäajan loppuun mennessä, sovellus saattaa siirtyä rajoitetun toiminnallisuuden tilaan. Jotkin sovelluksen toiminnot eivät ole käytettävissä rajoitetun toiminnallisuuden tilassa. Rajoitetun toiminnallisuuden tilan kesto riippuu alueestasi ja käyttöoikeusehdoistasi. Kun rajoitetun toiminnallisuuden tila vanhentuu, kaikki sovelluksen toiminnot poistetaan käytöstä. Tietoja lisäajasta ja rajoitetun toiminnallisuuden tilasta voi olla Käyttöoikeudet-ikkunassa, jonka voi avata napsauttamalla pääikkunan alaosassa olevaa Käyttöoikeus-linkkiä.

Suosittelemme uusimaan käyttöoikeuden ennen sen vanhenemista, jotta varmistetaan tietokoneen paras mahdollinen suojaus kaikkia turvauhkia vastaan.

Voit hankkia Kaspersky Total Securityn ilmaisen kokeiluversion ennen käyttöoikeuden ostamista. Kaspersky Total Securityn kokeiluversio on käytettävissä lyhyen kokeilujakson ajan. Kun kokeilujakso on umpeutunut, Kaspersky Total Securityn kaikki ominaisuudet kytkeytyvät pois käytöstä. Jos haluat jatkaa sovelluksen käyttöä, sinun on ostettava käyttöoikeus.

Jos et halua uusia tietokoneesi suojausta, voit tässä tapauksessa poistaa Kaspersky Total Securityn.