Ei-haluttujen sähköpostien (roskapostin) estäminen

1. huhtikuuta 2021

ID 70766

Jos saat suuren määrän roskapostia, suosittelemme että otat käyttöön Roskapostin esto -komponentin ja asetat Suositeltu-turvallisuustason.

Voit ottaa Roskapostin eston käyttöön ja asettaa sen suositellulle turvallisuustasolle seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Suojaus-osio.
  4. Valitse Roskapostin esto -komponentti.

Näyttöön tulevat Roskapostin eston asetukset.

5. Ota Roskapostin esto käyttöön vaihtokytkimellä.
  6. Varmista, että Tietoturvataso-osiossa on valittuna Suositeltu turvallisuustaso.

Roskapostin estoon pätevät seuraavat rajoitteet:

• Roskapostin esto voi analysoida vain viestejä, jotka ovat kokonaan sähköpostipalvelimeen ladattuja, riippumatta käytetystä protokollasta.
  • Roskapostin esto -komponentti ei tarkista MAPI-protokollaa käyttämällä siirrettyä postia.

Roskapostin esto on poistettu käytöstä kun päivität uudempaan sovellusversioon. Voit ottaa komponentin käyttöön manuaalisesti.

Joissakin sovellusversioissa, jotta roskapostin esto -komponentti voidaan ottaa käyttöön, sinun on hyväksyttävä lausekkeen ehdot roskapostin torjunnasta.