Täydellisen tarkistuksen suorittaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 70771

Täydellisen tarkistuksen aikana Kaspersky Total Security tarkistaa oletuksena seuraavat objektit:

• Järjestelmän muisti
  • Järjestelmän käynnistyksen yhteydessä ladatut objektit
  • Järjestelmän varmuuskopiotaltio
  • Kiintolevyt ja siirrettävät levyt

Suosittelemme, että suoritat täydellisen tarkistuksen välittömästi, kun olet asentanut Kaspersky Total Security tietokoneellesi.

Voit aloittaa täydellisen tarkistuksen seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Tarkistus-painiketta.

Tarkistus-ikkuna avautuu.

3. Valitse Tarkistus-ikkunassa oleva Täydellinen tarkistus -osio.
  4. Napsauta Täydellinen tarkistus -osiossa Suorita tarkistus -painiketta.

Kaspersky Total Security aloittaa tietokoneen täydellisen tarkistuksen.