Haavoittuvuuksien etsiminen tietokoneellesi asennetuista sovelluksista

1. huhtikuuta 2021

ID 70776

Tietokoneelle asennetuissa sovelluksissa voi olla heikkouksia, joita haittaohjelmat voivat käyttää hyväksi. Tarkistuksessa heikkoudet voidaan löytää tietokoneelta ja tietokone suojata tartunnoilta.

Voit aloittaa heikkoustarkistuksen seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Hallitse sovelluksia -osioon.
  4. Avaa Heikkoustarkistus-ikkuna napsauttamalla Heikkoustarkistus-linkkiä.
  5. Napsauta Heikkoustarkistus-ikkunassa Aloita tarkistus -painiketta.

Kaspersky Total Security aloittaa tietokoneen tarkistuksen heikkouksien varalta.

Kaspersky Total Security 2021:stä alkaen käyttöjärjestelmän heikkoustarkistus ei enää sisälly sovellukseen. Jos haluat tarkistaa käyttöjärjestelmän heikkouksia, voit palata sovelluksen edelliseen versioon.