Kaspersky Security Network -yhteyden tarkistaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 70883

Yhteys Kaspersky Security Networkiin voi katketa seuraavista syistä:

• Et osallistu Kaspersky Security Network -verkostoon.
  • Tietokoneesi ei ole yhteydessä Internetiin.
  • Avaimen nykyinen tila ei salli yhteyden muodostamista Kaspersky Security Networkiin. Esimerkiksi yhteys KSN:ään saattaa olla poissa käytöstä seuraavista syistä:
    • Sovellusta ei ole aktivoitu.
    • Lisenssi tai tilaus on vanhentunut.
    • Lisenssiavaimen ongelmia on tunnistettu (esimerkiksi avain on lisätty kieltoluetteloon).

Avaimen nykyinen tila näkyy Käyttöoikeudet-ikkunassa.

Voit kokeilla Kaspersky Security Network -yhteyttä seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Työkalut-ikkunassa osioon Tietoturva.

Napsauta Tietoturva-osiossa Pilvisuojaus-linkkiä avataksesi Pilvisuojaus-ikkunan. Pilvisuojaus-ikkunassa näkyy Kaspersky Security Networkin yhteyden tila.

Joissakin tapauksissa Kaspersky voi tilapäisesti rajoittaa tiedostojen mainetta koskevien pyyntöjen lähettämistä Kaspersky Security Networkiin. Jos Kaspersky Security Networkin tietokyselyjä on rajoitettu väliaikaisesti, ilmoitus rajoituksista tulee näkyviin.