Sovelluksen oletusasetusten palauttaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 70884

Voit milloin tahansa palauttaa käyttöön Kasperskyn suosittelemat Kaspersky Total Securityn oletusarvoiset sovellusasetukset. Kun asetukset on palautettu, jokainen suojauskomponentti palaa Suositeltu-suojaustasolle.

Sovelluksen oletusarvoisten käyttöasetusten palautus:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Hallinnoi asetuksia.
  4. Napsauta Palauta-linkkiä käynnistääksesi asetusten palautuksen ohjatun toiminnon.
  5. Napsauta Seuraava-painiketta.

Ohjatun toiminnon ikkunassa näytetään Kasperskyn asiantuntijoiden määrittämien sovellusten oletusasetusten palauttamisen edistyminen.

6. Kun sovelluksen oletusasetukset on palautettu, napsauta Valmis.