Sovelluksen toimintaraportin tarkasteleminen

1. huhtikuuta 2021

ID 70885

Kaspersky Total Security ylläpitää toimintaraportteja kullekin suojauskomponentille. Raportin avulla voit saada tilastotietoa sovelluksen toiminnasta (esim. katsoa, kuinka monta haittaobjektia on havaittu ja neutraloitu tietyllä ajanjaksolla, kuinka monesti sovellus on päivitetty ko. ajanjaksolla, kuinka monta roskapostiviestiä on havaittu ja paljon muuta).

Voit tarkastella sovelluksen toimintaraporttia seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Napsauta Työkalut-ikkunassa Raportit-ikkunaa, niin Raportit-ikkuna avataan.

Raportit-ikkuna näyttää tiedot taulukkomuodossa. Voit valita useita eri suodatustapoja, jotka helpottavat raporttien tarkastelua.