Sovelluksen ilmoitusten hallinta

1. huhtikuuta 2021

ID 70969

Tehtäväpalkin ilmoitusalueelle tulevat ilmoitukset kertovat sinulle sovelluksen tapahtumista, jotka vaativat huomiotasi. Riippuen tapahtuman kriittisyydestä saatat saada seuraavantyyppisiä ilmoituksia:

• Kriittiset ilmoitukset tiedottavat tapahtumista, jotka ovat tärkeitä tietoturvan näkökulmasta, esim. haitallisen objektin tai vaarallisen toiminnan havaitseminen käyttöjärjestelmässä. Kriittisten ilmoitusten ja ponnahdusviestien käyttämät ikkunat ovat punaisia.
  • Tärkeät ilmoitukset tiedottavat tapahtumista, jotka ovat mahdollisesti tärkeitä tietoturvan näkökulmasta, esim. todennäköisesti tartunnan saaneen objektin tai epäilyttävän toiminnan havaitseminen käyttöjärjestelmässä. Tärkeiden ilmoitusten ja ponnahdusviestien käyttämät ikkunat ovat keltaisia.
  • Tietoilmoitukset ilmoittavat tapahtumista, joilla ei ole kriittistä merkitystä tietokoneen turvallisuudelle. Tietoilmoitusten ja ponnahdusviestien käyttämät ikkunat ovat vihreitä.

Jos tällainen ilmoitus näytetään, sinun tulee valita yksi siinä ehdotetuista vaihtoehdoista. Optimivaihtoehto on Kasperskyn asiantuntijoiden suosittelema vaihtoehto.

Ilmoitus saatetaan sulkea automaattisesti, kun tietokone käynnistetään uudelleen, kun Kaspersky Total Security suljetaan, tai jos Microsoft Windows 8 -käyttöjärjestelmän Yhdistetty valmiustila -tila on käytössä. Sovellusten hallinnan ilmoitukset suljetaan automaattisesti 500 sekunnin kuluttua. Ilmoitukset sovellusten käynnistyksestä suljetaan 1 tunnin kuluttua. Kun ilmoitus suljetaan automaattisesti, Kaspersky Total Security suorittaa oletusarvoisesti suositellun toiminnon.

Ilmoituksia ei näytetä sovelluksen toiminnan ensimmäisen tunnin aikana, jos olet ostanut tietokoneen, jossa on esiasennettu Kaspersky Total Security (OEM-jakelu). Sovellus käsittelee havaitut objektit suositeltujen toimintojen mukaisesti. Käsittelyn tulokset tallennetaan raporttiin.