Miten luoda My Kaspersky -tili

1. huhtikuuta 2021

ID 71028

My Kaspersky -tilin luominen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta My Kaspersky -painiketta.
  3. Napsauta My Kaspersky -ikkunassa Kirjaudu sisään -painiketta.

Muodosta yhteys My Kasperskyyn -ikkuna aukeaa.

4. Syötä sähköpostiosoitteesi Syötä sähköpostiosoite -kenttään ja napsauta tietueen kentän vieressä olevaan painiketta.
  5. Jos sovellus ei onnistu tunnistamaan aluettasi automaattisesti, sinua pyydetään valitsemaan se. Sovellukset, jotka voit asentaa ja saatavilla olevat maksutavat, joita voit käyttää riippuvat valitsemastasi alueesta. Syötä alue ja napsauta Vahvista.
  6. Syötä salasanasi Salasana-kenttään ja napsauta tietueen kentän vieressä olevaan painiketta.

Salasanan on sisällettävä vähintään 8 merkkiä, yhden numeron, yhden ison ja yhden pienen kirjaimen.

7. Valitse Suostun antamaan Kasperskylle sähköpostiosoitteeni ja vastaanottamaan personoituja tarjouksia -valintaruutu, jos haluat vastaanottaa Kasperskyn ilmoituksia sähköpostiisi.

Joissakin sovellusversioissa valintaruudun nimi on Vahvistan, että annan AO Kaspersky Labille luvan käyttää sähköpostiosoitettani sekä etu- ja sukunimeäni lähettäessään sähköpostitse minulle suunnattuja erikoistarjouksia, arviointeja, kyselyjä, muistutuksia tilausten viimeistelystä, olennaisia uutisia ja tietoja tapahtumista tai Vahvistan, että annan AO Kaspersky Labille luvan käyttää sähköpostiosoitettani lähettäessään sähköpostitse minulle suunnattuja erikoistarjouksia, arviointeja, kyselyjä, muistutuksia tilausten viimeistelystä, olennaisia uutisia ja tietoja tapahtumista.

8. Syötä etunimesi Etunimi-kenttään.
  9. Syötä sukunimesi Sukunimi-kenttään.
  10. Napsauta Luo-painiketta.

Sähköpostiisi lähetetään viesti, joka sisältää linkin, jota sinun on napsautettava aktivoidaksesi My Kaspersky -tilisi.

11. Napsauta linkkiä aktivoidaksesi tilisi My Kaspersky -portaalissa.

Tilin luomisen aikana näkyvä kentän asettelu on Kasperskyn asiantuntijoiden suunnittelema ja voi muuttua.