Sovelluksen aktivoiminen

1. huhtikuuta 2021

ID 71244

Sovelluksen ominaisuuksien ja lisäpalveluiden hyödyntäminen edellyttää aktivointia.

Jos et aktivoinut sovellusta asennuksen yhteydessä, voit tehdä sen myöhemmin. Kaspersky Total Security muistuttaa sinua aktivoinnin tarpeellisuudesta tehtäväpalkin ilmoitusalueella näkyvillä viesteillä.

Aktivoi Kaspersky Total Security seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Siirry aktivointikoodin syöttöikkunaan käyttämällä yhtä seuraavista tavoista:
    • Napsauta <Käyttöoikeuden tila> -linkkiä, joka sijaitsee sovellusikkunan alareunassa. Avaa Käyttöoikeudet-ikkuna ja napsauta Syötä aktivointikoodi -painiketta.
    • Napsauta Käyttöoikeus puuttuu -linkkiä sovelluksen pääikkunan alaosassa, avaa Aktivointi-ikkuna ja napsauta Syötä aktivointikoodi -painiketta.
    • Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Syötä aktivointikoodi -linkkiä.
  3. Suorita seuraavat toiminnot Aktivointi-ikkunassa:
    • Jos sinulla on aktivointikoodi
    • Jos sinulla ei ole aktivointikoodia