Tietoja tilauksesta

1. huhtikuuta 2021

ID 71345

Kaspersky Total Security -tilaus mahdollistaa sovelluksen käytön valittujen parametrien mukaisesti (vanhenemispäivämäärä ja suojattujen laitteiden määrä). Voit hankkia Kaspersky Total Securityn tilauksen palveluntarjoajalta (esimerkiksi Internet-palveluntarjoajaltasi). Voit keskeyttää tai jatkaa tilaustasi, uusia sen automaattitilassa tai peruuttaa sen. Voit hallinnoida tilausta henkilökohtaisella sivullasi palveluntarjoajan verkkosivustossa.

Myyjiltä on saatavana kahta eri tilaustyyppiä Kaspersky Total Securityn käyttöön: päivitystilaus ja päivitys- sekä suojaustilaus.

Tilaus voi olla rajoitettu (esim. yksi vuosi) tai rajoittamaton (ei vanhenemispäivämäärää). Jos haluat jatkaa Kaspersky Total Securityn käyttöä rajoitetun tilauksen vanhennuttua, sinun tulee uusia se. Rajoittamattomat tilaukset uusitaan automaattisesti, jos ennakkomaksu on suoritettu palveluntarjoajalle ajallaan.

Kun rajoitettu tilaus vanhenee, sinulle myönnetään jatkoaikaa, jolloin voit vielä uusia tilauksesi. Sovelluksen toiminnallisuus pysyy vielä tällöin muuttumattomana.

Jos tilausta ei uusita ennen jatkoajan loppumista, Kaspersky Total Security lakkaa päivittämästä sovelluksen tietokantoja (päivitystilauksen tapauksessa), vaihtamasta tietoja Kaspersky Security Networkin kanssa tai suojaamasta tietokonetta ja suorittamasta tarkistuksia (päivitys- ja suojaustilauksien tapauksessa).

Jos haluat käyttää Kaspersky Total Securityä tilausversiona, sinun on annettava palveluntarjoajaltasi saama aktivointikoodi. Joissain tapauksissa aktivointikoodi voidaan ladata ja ottaa käyttöön automaattisesti. Jos sovellusta käytetään tilausversiona, et voi käyttää toista aktivointikoodia käyttöoikeuden uusimiseen. Voit syöttää toisen aktivointikoodin vasta tilausjakson päätyttyä.

Jos Kaspersky Total Security on jo käytössä nykyisellä käyttöoikeudella, kun rekisteröit tilauksesi, Kaspersky Total Securityä käytetään tilausversiona rekisteröinnin jälkeen. Aktivointikoodia, jolla aktivoit sovelluksen, voidaan käyttää toisessa tietokoneessa.

Voit peruuttaa tilauksen ottamalla yhteyden palveluntarjoajaan, jolta ostit Kaspersky Total Securityn.

Käytettävissä olevat tilauksenhallintavaihtoehdot voivat vaihdella riippuen palveluntarjoajasta. Lisäksi et ehkä saa käyttöösi jatkoaikaa, jolloin voit uusia tilauksen.