Rahasuojauksen määrittäminen määrätylle verkkosivustolle

1. huhtikuuta 2021

ID 82231

Voit määrittää Rahasuojauksen määrätylle verkkosivustolle seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Rahasuojaus-painiketta.

Näyttöön avautuu Rahasuojaus-ikkuna. Jos avaat ikkunan ensimmäistä kertaa, Kaspersky Total Security ehdottaa sinulle rahasuojauksen toiminnan esittelyä. Voit ohittaa tämän informatiivisen esittelyn.

3. Napsauttamalla Lisää verkkosivusto Rahasuojaukseen -linkkiä voit avata kentät verkkosivuston tietojen lisäämistä varten.
  4. Kirjoita Rahasuojauksen verkkosivusto -kenttään sen verkkosivuston URL-osoite, jonka haluat avata suojatussa selaimessa.

Verkkosivuston osoitteessa on oltava HTTPS-protokollan etuliite (esim. https://example.com), jota Suojattu selain käyttää oletusarvoisesti.

5. Valitse toiminto, jonka haluat suojatun selaimen suorittavan, kun avaat verkkosivuston:
    • Jos haluat, että verkkosivusto avautuu aina suojatussa selaimessa, valitse Käynnistä suojattu selain.
    • Jos haluat, että Kaspersky Total Security kysyy toimenpidettä verkkosivustoa avattaessa, valitse Kysy käyttäjältä.
    • Jos haluat poistaa Rahasuojauksen käytöstä verkkosivustolla, valitse Älä käynnistä suojattua selainta.
  6. Avaa Kuvaus-kenttä napsauttamalla Lisää kuvaus -linkkiä, ja anna nimi tai kuvaus tälle verkkosivustolle.
  7. Napsauta Lisää-painiketta.

Verkkosivusto näkyy luettelossa.