Tietokoneen tarkistaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 82511

Tarkistuksen aikana Kaspersky Total Security etsii tartunnan saaneita tiedostoja ja haittaohjelmia. Tarkistuksia on monen tyyppisiä ja niiden hakuaika ja laajuus vaihtelevat.

• Täydellinen tarkistus. Tarkistaa tietokoneen kaikki alueet. Tämän tarkistuksen loppuun suoritus vaatii paljon aikaa.
  • Pikatarkistus. Tarkistaa objektit, jotka ladataan käyttöjärjestelmän käynnistymisen yhteydessä, sekä järjestelmämuistin ja käynnistystiedostot. Tämän tarkistuksen loppuun suoritus ei vaadi paljon aikaa.
  • Valikoiva tarkistus. Tarkistaa valitun tiedoston tai kansion.
  • Siirrettävän aseman tarkistus. Siirrettävien asemien, kuten kiintolevyjen ja tietokoneeseen liitettyjen USB-tikkujen tarkistus.
  • Tarkistus kohdevalikosta Tämä vaihtoehto tarkistaa tiedostoja pikavalikon kautta.
  • Taustalla toimiva tarkistus. Järjestemän muistin, järjestelmäosion, levyn käynnistyslohkojen ja käynnistysobjektien tarkistus sekä rootkitien haku.
  • Heikkoustarkistus. Tarkistaa tietokoneen sellaisten heikkouksien varalta, joita haittaohjelmat saattavat käyttää hyväksi voidakseen tartuttaa järjestelmän.

Kun olet asentanut Kaspersky Total Securityn, suosittelemme, että suoritat tietokoneesi täydellinen tarkistuksen.

Tässä Ohje-osiossa

Täydellisen tarkistuksen suorittaminen

Mukautetun tarkistuksen suorittaminen

Pikatarkistuksen suorittaminen

Siirrettävän aseman tarkistuksen suoritus

Kohdevalikon tiedoston tai kansion tarkistuksen suoritus

Taustatarkistuksen ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

Tarkistusten ajastuksen luonti

Haavoittuvuuksien etsiminen tietokoneellesi asennetuista sovelluksista

Tiedostojen tarkistaminen OneDrive-pilvitallennustilassa