Suojauksen ottaminen käyttöön käyttämällä laitteiston virtualisointia

1. huhtikuuta 2021

ID 82967

Suojauksen ottaminen käyttöön käyttämällä laitteiston virtualisointia:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Lisäasetukset-osio.
  4. Valitse Käytä laitteiston virtualisointia, jos saatavilla -valintaruutu. Tämä valintaruutu on näkyvissä, kun sovellus on asennettu 64-bittistä Windows 8-, Windows 8.1- tai Windows 10 -käyttöjärjestelmää käyttävälle tietokoneelle.
  5. Valitse Käytä laitteiston virtualisoinnin edistyneitä ominaisuuksia -valintaruutu, jos haluat ottaa käyttöön laitteiston virtualisoinnin, kun käyttöjärjestelmä käynnistyy.

Jos laitteiston kiihdytys on poistettu käytöstä tietokoneellasi, suojaus laitteiston kiihdytystä käyttämällä poistetaan käytöstä.