Tietoja suojauksesta käyttämällä laitteiston virtualisointia

1. huhtikuuta 2021

ID 83057

Kun Kaspersky Total Security asennetaan 64-bittiseen Microsoft Windows 8-, Microsoft Windows 8.1- tai Microsoft Windows 10 -käyttöjärjestelmään, se käyttää hypervisor-teknologiaa lisäsuojauksen tarjoamiseksi monimutkaisia haittaohjelmia vastaan, jotka voivat kaapata henkilökohtaiset tietosi käyttämällä leikepöytää tai tietojenurkintaa.

Suojaus laitteiston virtualisointia käyttämällä on käytössä oletuksena. Jos suojaus on poistettu käytöstä manuaalisesti, voit ottaa sen käyttöön sovelluksen asetusikkunassa.

64-bittistä Microsoft Windows 8-, Microsoft Windows 8.1- tai Microsoft Windows 10 käyttöjärjestelmää käyttävissä tietokoneissa Kaspersky Total Securityn laitteistovirtualisoinnin (hypervisorin) antamaa suojausta koskevat seuraavat rajoitukset:

• Toiminto ei ole käytettävissä, jos suoritettavana on ulkopuolisen kehittäjän hypervisor, kuten esimerkiksi VMware virtualization hypervisor. Kun suljet ulkopuolisen kehittäjän hypervisorin, suojaus näyttökaappauksilta palautuu käytettäväksi.
  • Toiminto ei ole käytettävissä, jos tietokoneesi suoritin ei tue laitteiston virtualisointia. Katso lisätietoja siitä, tukeeko suorittimesi laitteiston virtualisointia tietokoneesi mukana toimitetusta dokumentaatiosta, tai käy suorittimen valmistajan verkkosivustolla.
  • Toiminto ei ole käytettävissä, jos jokin ulkopuolisen kehittäjän hypervisor (kuten VMwaren hypervisor) on suoritettavana suojatun selaimen käynnistyessä.
  • Ominaisuus ei ole käytettävissä, jos laitteiston virtualisointi ei ole käytössä tietokoneellasi. Saat yksityiskohtaiset tiedot laitteiston virtualisoinnin ottamiseksi käyttöön tietokoneellasi katsomalla tietokoneesi teknisen dokumentaation tai käymällä suorittimen valmistajan verkkosivustolla.
  • Ominaisuus ei ole käytettävissä, jos Laitesuojaus on käytössä Microsoft Windows 10 -käyttöjärjestelmässä.
  • Ominaisuus ei ole käytettävissä, jos virtualisointiin perustuva suojaus (VBS) on käytössä Microsoft Windows 10 -käyttöjärjestelmässä.