Sovelluksen käyttö komentoriviltä

1. huhtikuuta 2021

ID 83989

Voit käyttää Kaspersky Total Securityä komentoriviltä.

Komentorivin rakenne:

avp.com <komento> [asetukset]

Voit katsoa ohjeita komentorivin rakenteesta kirjoittamalla seuraavan komennon:

avp.com [ /? | HELP ]

Tällä komennolla saat täydellisen luettelon komennoita, jotka ovat käytettävissä Kaspersky Total Securityn hallintaan komentoriviltä.

Jos haluat ohjeita tietyn komennon rakenteesta, voit antaa jonkin seuraavista komennoista:

avp.com <komento> /?

avp.com HELP <komento>

Komentorivillä voit viitata sovellukseen joko sen asennuskansiosta tai määrittämällä täydellisen polun avp.comiin.

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tapahtumien kirjaamisen jälkitiedostoihin komentoriviltä, jos olet määrittänyt salasanan Kaspersky Total Securityn sovellusikkunalle.

Jos et ole määrittänyt salasanaan sovelluksen asetusikkunassa, salasanan luominen ja tapahtumien kirjaamisen käyttöönotto komentokehotteesta ei ole mahdollista.

Jotkin komennot voidaan suorittaa vain pääkäyttäjän tilillä.