Tiedon kerääminen teknistä tukea varten

1. huhtikuuta 2021

ID 84091

Kun ilmoitat teknisen tuen asiantuntijoille havaitusta ongelmasta, he saattavat pyytää sinua luomaan raportin, joka sisältää tietoa käyttöjärjestelmästäsi, ja lähettämään sen tekniseen tukeen. Teknisen tuen asiantuntijat voivat myös pyytää sinua luomaan jäljitystiedoston. Jäljitystiedoston avulla voit jäljittää sovellusten komentojen prosesseja vaihe kerrallaan ja tunnistaa sovelluksen toiminnan vaiheen, jossa virhe tapahtuu.

Voidakseen tarjota parempaa tukea sovelluksen toimintaan liittyvissä ongelmissa teknisen tuen asiantuntijat voivat pyytää sinua muuttamaan tilapäisesti sovelluksen asetuksia samalla kun vianmääritystä tehdään. Tätä varten sinun voi olla tarpeen tehdä seuraavia toimia:

• Kerää laajennetut diagnostiikkatiedot
  • Määrittää yksittäiset sovelluskomponentit muuttamalla erityisiä asetuksia, jotka eivät ole käytettävissä normaalin käyttöliittymän kautta
  • Määrittää kerätyn vianmääritystiedon tallennus ja lähettäminen uudelleen
  • Määrittää verkkoliikenteen kaappaus ja verkkoliikenteen tallennus tiedostoon

Teknisen tuen asiantuntijat antavat sinulle kaikki tarvittavat tiedot näiden toimenpiteiden suorittamiseen (vaiheittaiset ohjeet, muutettavat asetukset, komentosarjat, komentorivin lisäominaisuudet, vianetsintämoduulit, erityisapuohjelmat jne.) ja ilmoittavat, mitä tietoa kerätään vianetsintätarkoituksiin. Kun laajennetut diagnostiikkatiedot on kerätty, ne tallennetaan käyttäjän tietokoneeseen. Kerättyjä tietoja ei lähetetä Kasperskyyn automaattisesti.

Suosittelemme, että teet edellä kuvatut toimenpiteet vain teknisen tuen asiantuntijan valvonnassa ja saatuasi ohjeet niiden suorittamiseen. Jos muutat sovelluksen asetuksia itse tavoilla, joita ei ole kuvattu ohjeessa tai joita teknisen tuen asiantuntijat eivät suosittele, seurauksena voi olla käyttöjärjestelmän hidastuminen ja kaatumisia, tietokoneen suojaustason aleneminen sekä käsitellyn tiedon saatavuuden ja eheyden vioittuminen.

Tässä osiossa

Tietoja palvelun datatiedostojen sisällöstä ja tallennuksesta

Jäljityksen käyttöönotto