Tiedostojen siirtäminen turvasäilöön

1. huhtikuuta 2021

ID 84611

Tiedostojen siirtäminen turvasäilöön:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Tietojen suojaus -osioon.
  4. Avaa Tietojen salaus -ikkuna napsauttamalla Tietojen salaus -linkkiä.
  5. Tietojen salaus -ikkunassa, tee jokin seuraavista:
    • Jos sinulla ei ole vielä tietosäilöä, napsauta Luo uusi turvasäilö -painiketta.
    • Jos olet luonut tietosäilön aiemmin, napsauta Luo turvasäilö -painiketta.
  6. Napsauta Lisää-painiketta, niin Resurssienhallinta avataan ja voit määrittää, mitkä tiedostot siirretään turvasäilöön.

Valitut tiedostot tulevat näkyviin Tietojen salaus -ikkunassa.

7. Napsauta Jatka-painiketta.
  8. Kirjoita turvasäilön nimi ja määritä sen sijainti tai käytä oletusasetuksia.
  9. Voit käyttää turvasäilöä nopeasti valitsemalla Luo turvasäilön pikakuvake työpöydälle -valintaruudun.
  10. Napsauta Jatka-painiketta.
  11. Täytä Turvasäilön salasana- ja Vahvista salasana -kentät ja napsauta Jatka.
  12. Valitse, miten turvasäilön ulkopuolella olevien tiedostojen lähdekopioita käsitellään:
    • Poista turvasäilön ulkopuolella olevien tiedostojen lähdekopioita napsauttamalla Poista.
    • Säilytä turvasäilön ulkopuolella olevien tiedostojen lähdekopiot napsauttamalla Ohita.
  13. Napsauta Valmis-painiketta.

Luomasi turvasäilö on näkyvissä turvasäilöjen luettelossa.

14. Lukitse turvasäilö napsauttamalla Lukitse-painiketta.

Lukitun turvasäilön tietoja voidaan käyttää salasanan syöttämisen jälkeen.

Kun turvasäilön eri rekistereihin lisätään saman nimisiä tiedostoja, yksi kyseisistä tiedostoista ei ehkä ole saatavilla, kun turvasäilöä yritetään avata. Tietojen menetyksen estämiseksi suosittelemme lisäämään kyseiset tiedostot eri turvasäilöihin tai muuttamaan tiedostojen nimet toisistaan poikkeaviksi.

Katso myös:

Turvasäilön tiedostojen käyttäminen