Tietoja turvasäilöstä

1. huhtikuuta 2021

ID 84966

Turvasäilöt on suunniteltu suojaamaan luottamuksellisia tietoja luvattomalta käytöltä. Turvasäilö on tietojen taltio tietokoneellasi. Voit lukita säilön tai avata sen käyttämällä vain sinun tiedossasi olevaa salasanaa. Sinun on annettava salasana, jotta voit muokata lukitun turvasäilön tiedostoja. Jos olet antanut väärän salasanan 10 kertaa peräkkäin, pääsy tietoihin turvasäilössä estetään yhden tunnin ajan.

Jos kadotat tai unohdat salasanan, et voi palauttaa tietoja.

Tietosäilöjen luomiseksi Kaspersky Total Security käyttää AES XTS -tiedonsalausalgoritmia, jonka tehokas avaimen pituus on 56 bittiä.

Jos tietokoneellasi käytetään FAT32-tiedostojärjestelmää, voit luoda enintään 4 Gt:n kokoisia tietovarastoja.

Katso myös:

Tiedostojen siirtäminen turvasäilöön