Verkkokameran käyttöoikeuden asetusten muuttaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 85234

Voit määrittää verkkokameran käyttöoikeuden asetukset seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Suojaus-osiosta Verkkokameran suojaus -komponentti.
  4. Määritä tietokoneesi verkkokameran käyttöoikeusasetukset:
    • Jos haluat estää verkkokameran käytön kaikilta sovelluksilta, valitse Estä verkkokameran käyttöoikeus kaikilta sovelluksilta -valintaruutu.
    • Jos haluat saada ilmoituksen, kun jokin sovellus käyttää verkkokameraa luvallisesti, valitse Näytä ilmoitus, kun verkkokamera on sellaisen sovelluksen käytössä, jolla on oikeus käyttää verkkokameraa -valintaruutu.