Näyttönäppäimistön kuvakkeen näkyvyysasetuksien määrittäminen

1. huhtikuuta 2021

ID 90458

Voit määrittää näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvakkeen näkyvyyden verkkosivustojen syötekentissä seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Lisäasetukset-osio.

Näyttöön tulevat tietojen syötön suojauksen asetukset.

4. Valitse Näyttönäppäimistö-lohkossa Avaa näyttönäppäimistö painamalla CTRL+ALT+SHIFT+P -valintaruutu.
  5. Jos haluat, että näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvake näytetään tekstikentissä kaikilla verkkosivustoilla, valitse Näytä pikakäynnistyskuvake syötekentissä -valintaruutu.
  6. Jos haluat, että Näyttönäppäimistö-pikakäynnistyskuvake näytetään vain, kun tiettyjen luokkien verkkosivustot ovat avattuna, valitse valintaruudut niiden verkkosivustoluokkien vierestä, joilla Näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvake tulee näyttää syöttökenttien vieressä.

Näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvake tulee näkyviin avattaessa verkkosivustoa, joka kuuluu mihin tahansa valituista luokista.

7. Jos haluat kytkeä näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvakkeen näkyviin tai pois näkyvistä määrätyllä verkkosivustolla:
    1. Napsauta Näyttönäppäimistö-lohkossa Hallitse poissulkemista -linkkiä, niin Näyttönäppäimistön poissulkemiset -ikkuna avautuu.
    2. Napsauta Lisää-painiketta ikkunan alaosassa.
    3. Näyttöön avautuu ikkuna näyttönäppäimistön poikkeuksen lisäämistä varten.
    4. Syötä verkkosivuston verkko-osoite Verkko-osoitteen peite -kenttään.
    5. Määritä Laajuus-osiossa, mihin haluat sijoittaa Näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvakkeen (voit myös piilottaa sen): määritetyllä sivulla tai verkkosivuston kaikilla sivuilla.
    6. Määritä Näyttönäppäimistön kuvake -osiossa näytetäänkö Näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvake.
    7. Napsauta Lisää-painiketta.

Määritetty verkkosivusto tulee näkyviin luetteloon Näyttönäppäimistön poissulkemiset -ikkunassa.

Kun avaat määritetyn verkkosivuston, näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvake tulee määritettyjen asetusten mukaisesti näkyviin sivuston syötekenttiin.