Vaihe 2. Valitse varmuuskopioitavat kansiot

1. huhtikuuta 2021

ID 93343

Jos olet valinnut Luo varmuuskopioita määrätyissä kansioissa sijaitsevista tiedostoista -valinnan ohjatun toiminnon edellisessä vaiheessa, napsauta Lisää kansio -painiketta ja valitse kansio avautuvassa Valitse kansiot varmuuskopiointia varten -ikkunassa tai vedä kansio sovellusikkunaan.

Valitse Rajoita varmuuskopiointia tiedostotyyppien perusteella -ruutu, jos haluat määrittää valittujen kansioiden varmuuskopioitavat tiedostoluokat.