Vaihe 6. Salasanan määrittäminen varmuuskopioiden suojaamista varten

1. huhtikuuta 2021

ID 93347

Suojaa varmuuskopioiden käyttö salasanalla valitsemalla Ota salasanasuojaus käyttöön -valintaruutu ja täyttämällä Varmuuskopioiden käytön salasana- ja Vahvista salasana -kentät.

Salasana vaaditaan varmuuskopiotaltion suojaamiseksi valtuuttamattomalta käytöltä.

Ohjelma pyytää sinua antamaan salasanan seuraavissa tapauksissa:

• Kun yrität luoda varmuuskopiotaltion ensimmistä kertaa paikalliselle tai siirrettävälle asemalle (kuten muistitikkuun). Kun luot myöhempiä varmuuskopiointitehtäviä paikalliselle asemalle tai tälle siirrettävälle asemalle, ohjelma ei enää pyydä sinua antamaan salasanaa. Aiemmin antamaasi salasanaa käytetään.

Jos kopioit paikallisen varmuuskopiotaltion siirrettävään asemaan ja yhdistät tämän siirrettävän aseman toiseen tietokoneeseen, ohjelma pyytää sinua antamaan salasanan kopioidakseen tai palauttaakseen tiedot tästä taltiosta.

• Kun yhdistät siirrettävän aseman tietokoneeseesi. Ohjelma tarkistaa siirrettävän aseman ja pyytää sinua antamaan salasanan, jos se havaitsee siirrettävällä asemalla varmuuskopiotaltion.