Tiedonkeruun estäminen

1. huhtikuuta 2021

ID 93505

Voit estää tiedonkeruun seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Suojaus-osiosta Yksityinen selaus -komponentti.

Näyttöön avautuu Yksityisen selauksen asetukset -ikkuna.

4. Jos komponentti on pois käytöstä, ota se käyttöön asettamalla kytkin ikkunan yläosassa Käytössä-asentoon.
  5. Valitse Estä tiedonkeruu.

Kaspersky Total Security estää tiedonkeruuyritykset kaikilla paitsi poissuljetuilla verkkosivustoilla.

6. Jos haluat estää tai sallia tiedonkeruun perustuen seurantapalveluiden luokkiin:
    1. Avaa Luokat ja poissulkemiset -ikkuna napsauttamalla Luokat ja poissulkemiset -linkkiä.
    2. Tiedonkeruu on estetty oletuksena kaikissa seurantapalvelujen luokissa ja kaikissa verkkoyhteisöissä. Tyhjennä valintaruudut vastapäätä seurantapalvelujen luokkia ja yhteisöverkkoja, joille haluat sallia tiedonkeruun.