Sovellusten managerin asetusten muuttaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 95482

Sovellusten managerin asetusten muuttaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Suojaus-osio.
  4. Napsauta Sovellusten manageri -linkkiä avataksesi Sovellusten managerin asetukset -ikkunan.
  5. Käännä Sovellusten manageri -vaihtokytkin päälle ottaaksesi käyttöön Sovellusten managerin suojauskomponentin.
  6. Valitse asetusten Asennuksen tuki -ryhmässä Tyhjennä automaattisesti sovellusten asennuksen aikana tapahtuvien lisäohjelmien asennus -valintaruudut. Valitse Varoittaa kaikista lisäohjelmien asennusyrityksistä -valintaruutu, jos haluat estää lisäohjelmien asennuksen uusien sovellusten asennuksen yhteydessä. Jos ei-toivottuja toimintoja estetään uuden sovelluksen asennuksen aikana, Kaspersky Total Security ilmoittaa sinulle tästä.

Jos Tyhjennä automaattisesti sovellusten asennuksen aikana tapahtuvien lisäohjelmien asennus -valintaruudut -valintaruutu on tyhjennetty sen jälkeen, kun aloitit tietyn sovelluksen asentamisen, asennuksen tuki jatkaa toimintaansa tämänhetkisen asennuksen ajan. Valintaruudut vastapäätä asennettaviksi tarjottuja ylimääräisiä sovelluksia tyhjennetään eikä itse uusia sovelluksia asenneta. Tämä toiminto poistetaan käytöstä seuraavan asennuksen aikana. Muita sovelluksia asennetaan yhdessä pääsovelluksen kanssa.

7. Valitse Älä näytä asennusvaiheita, jotka saattavat sisältää mainoksia ja tarjouksia asentaa lisää ohjelmia -valintaruutu välttääksesi uuden ohjelmiston asennuksen aikana tietokoneeseen näyttämästä asennusvaiheet, joissa on mainoksia. Jos tällaisia asennusvaiheita poistetaan, Kaspersky Total Security ilmoittaa sinulle asiasta.