Aloittaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 97156

Jotta Kaspersky Total Security voi täysin tukea selaimia, Kaspersky Protection -laajennus tulee asentaa ja ottaa käyttöön selaimissa. Kaspersky Total Security käyttää Kaspersky Protection -laajennusta ja upottaa komentosarjan Suojatussa selaimessa avattuun verkkosivuun. Sovellus käyttää tätä komentosarjaa vuorovaikuttamaan verkkosivun kanssa ja lähettämään tietoja pankeille, joiden sivustot ovat suojattuja Rahasuojaus-komponentilla. Sovellus suojaa lähetettyä tietoa komentosarjalla digitaalista allekirjoitusta käyttäen. Kaspersky Total Security voi upottaa komentosarjan käyttämättä Kaspersky Protection -laajennusta.

Kaspersky Total Security allekirjoittaa lähetetyn tiedon komentosarjalla käyttäen asennettuja virustorjuntatietokantoja ja pyyntöjä Kaspersky Security Networkille. Sovellus lähettää pyyntöjä Kaspersky Security Networkiin riippumatta siitä, oletko hyväksynyt Kaspersky Security Networkin lausunnon ehdot.

Kaspersky Protection -laajennuksen asentaminen Chromium-pohjaiseen Microsoft Edgeen, Mozilla Firefoxiin ja Google Chromeen

Kaspersky Protection -laajennusta ei asenneta automaattisesti Chromium-pohjaiseen Microsoft Edgeen, Mozilla Firefoxiin ja Google Chromeen. Jos Kaspersky Protection -laajennus ei ole asennettu selaimeen, sovellus kehottaa sinua siirtymään laajennusten lataussivulle ja asentamaan Kaspersky Protectionin manuaalisesti, kun selain käynnistetään.

Yandex Browser -selaintuki

Kun käytetään Yandex Browser -selainta, seuraavat sovelluskomponentit ovat toiminnassa:

• Suojattu selain
  • URL Advisor
  • Verkon virustorjunta
  • Verkkohuijausten esto

Yksityinen selaus- ja Bannerien esto -komponentit ovat toiminnassa, mutta niitä ei voi määrittää Yandex Browser -selaimessa.

Internet Explorer -tuki

Kaspersky Total Security 2021:stä alkaen Kaspersky Protection -laajennus ei enää tue Internet Explorer -selainta. Jos haluat jatkaa Kaspersky Protection -laajennuksen käyttöä Internet Explorerissa, voit vaihtaa takaisin sovelluksen aiempaan versioon.