Tietoja Kaspersky VPN Secure Connectionista

28. maaliskuuta 2024

ID 128059

Julkiset Wi-Fi-verkot voivat olla alisuojattuja; Wi-Fi-verkko voi esimerkiksi käyttää haavoittuvaa suojausprotokollaa tai suosittua Wi-Fi-verkon nimeä (SSID). Kun teet Internetissä ostoksia epäturvallisen Wi-Fi-verkon välityksellä, salasanasi ja muut luottamukselliset tietosi voidaan lähettää suojaamattomana tekstinä. Hakkerit voivat kaapata luottamukselliset tietosi, selvittää pankkikorttisi numeron ja päästä käsiksi rahoihisi. Voit käyttää Kaspersky VPN Secure Connectionia Internet-yhteytesi suojaamiseen.

Kun muodostat internetyhteyden, Kaspersky VPN Secure Connection tarkistaa yhteytesi. Jos yhteytesi on suojaamaton, Kaspersky VPN Secure Connection kehottaa sinua ottamaan käyttöön suojatun yhteyden tähän tarkoitukseen luodun, valitsemassasi maassa sijaitsevan palvelimen kautta. Kun suojattu yhteys on käytössä, tiedot verkkosivustosta siirtyvät ensiksi tälle serverille. Kaspersky Secure VPN Connection lähettää datan laitteellesi salatun viestintäkanavan kautta.

Kaspersky VPN Secure Connectionin käyttö voi olla paikallisen lainsäädännön säätelemää. Voit käyttää sovellusta vain tarkoitetussa käyttötarkoituksessa ja rikkomatta paikallista lainsäädäntöä. Jos VPN:n käyttö on kielletty alueellasi, sivuston osat ja Kaspersky VPN Secure Connection -sovelluksen hallintaan tarkoitetut käyttöliittymäelementit voivat olla piilotettuina tai ne eivät ole saatavilla kielelläsi.

Kaspersky VPN Secure Connection -komponentti tarjoaa seuraavat edut:

• Maksujärjestelmien ja varaussivustojen turvallinen käyttö

Tunkeutujat eivät voi kaapata pankkikorttisi numeroa verkkosivustolta, kun teet verkkomaksuja, varaat hotellihuoneita, tai vuokraat autoja.

• Salaisten tietojesi suojaus

Kukaan ei voi määrittää laitteesi IP-osoitetta tai sijaintiasi.

• Yksityisyytesi suojaus

Kukaan ei voi kaapata ja lukea yksityistä kirjeenvaihtoasi verkkoyhteisöissä, tsättisivustoilla, ja sähköpostisivustoilla.

Kaspersky VPN Secure Connectionia voidaan käyttää kaikentyyppisissä verkkoyhteyksissä, kuten paikalliseen internetyhteyteen tai USB-modeemin muodostamaan yhteyteen.

Oletusarvoisesti Kaspersky VPN Secure Connection ei kehota ottamaan käyttöön suojattua yhteyttä, jos HTTPS-protokollaa käytetään yhteyden muodostamiseen verkkosivustolle.

Virtuaalisen sijainnin muuttaminen, kun vierailet pankkien, maksujärjestelmien, varausjärjestelmien, verkkoyhteisöjen, keskustelusivustojen ja sähköpostien verkkosivustoilla saattaa johtaa huijauksenestojärjestelmien (järjestelmät, jotka analysoivat verkossa tapahtuvia maksutoimenpiteitä huijausten varalta) laukeamiseen.

Katso myös

Rajoittamattoman version käytön aloittaminen

Laitteen siirtäminen käyttämään rajoittamatonta versiota