Kaspersky Password Managerin käytön salliminen ja estäminen

6. kesäkuuta 2024

ID 134333

Kun Kaspersky Password Managerin jaetun tilauksen käyttäjämäärä on täynnä, tilauksen omistaja voi sallia Kaspersky Password Manager -tilauksen käyttämisen tietylle käyttäjälle tai kieltää sen tietyltä käyttäjältä.

Voit sallia Kaspersky Password Managerin jaetun tilauksen käyttämisen tai kieltää sen seuraavasti:

1. Siirry Tilaukset-osioon.
  2. Napsauta tilauspaneelin Käyttäjät-painiketta.
  3. Kiellä tai salli tilauksen käyttäminen tietyltä käyttäjältä napsauttamalla painiketta kyseisen käyttäjän nimen kohdalta.

Käyttäjätiedot sisältävä ikkuna avataan.

4. Sovellukset ja palvelut -osiossa, Kaspersky Password Managerin vieressä:
    • Jos haluat sallia tilauksen käyttämisen, valitse Jaa tilaus.
    • Jos haluat kieltää tilauksen käyttämisen, valitse Vaihda ilmaisversioon.

Kaspersky Password Managerin jaetun tilauksen käyttäminen on sallittu käyttäjälle tai kielletty käyttäjältä valintasi mukaisesti.