Mitä tehdä, jos pääsalasana unohtuu

28. maaliskuuta 2024

ID 134447

Jos unohdat pääsalasanasi, sitä ei voi palauttaa. Voit luoda uuden pilvisäilön ja suojata sen uudella pääsalasanalla. Sinun tulee lisätä tiedot uudelleen uuteen pilvisäilöön.

Jos luot uuden pilvisäilön, vanha pilvisäilö sekä siihen tallennetut tiedot poistetaan pysyvästi.

Jos käytät Kaspersky Password Manager -sovellusta laitteellasi, voit tallentaa kopion paikallisesta tietosäilöstä sovelluksesta käsin ennen kuin poistat pilvisäilön. Voit palauttaa tiedot säilön kopiosta, jos muistat pääsalasanan. Saat yksityiskohtaiset tiedot paikallisen tietosäilön kopion luomiseksi katsomalla Kaspersky Password Manager -sovelluksen ohjeen Kasperskyn online-ohjeesta.

Uuden pilvisäilön luominen ja sen suojaaminen uudella pääsalasanalla:

1. Napsauta Salasanat-osion pääsalasanan syöttöikkunassa Unohtuiko pääsalasana -linkkiä .

Avautuvassa ikkunassa ilmoitetaan, että sinun on luotava uusi pilvisäilö.

2. Napsauta Jatka-painiketta.
  3. Anna avautuvassa ikkunassa My Kaspersky -tilisi salasana.
  4. Napsauta Jatka-painiketta.
  5. Anna uusi pääsalasana avautuvan ikkunan Syötä uusi pääsalasana -kentässä.
  6. Anna uusi pääsalasana uudelleen Anna uusi pääsalasana uudelleen -kentässä.
  7. Napsauta Tallenna-painiketta.

Uusi pilvisäilö luodaan. Unohtuneella pääsalasanalla suojattu pilvisäilö poistetaan automaattisesti.