Vahvan salasanan luominen

28. maaliskuuta 2024

ID 141168

Salasanojen luonnin avulla voit luoda vahvoja salasanoja. Käynnistä Salasanojen luonti ja määritä salasanan luonnin asetukset. Kaspersky Password Manager luo tämän jälkeen vahvan salasanan.

Oletuksena sovellus luo 16 merkkiä pitkiä salasanoja, joissa on pieniä ja isoja kirjaimia latinalaisista aakkosista, numeroita sekä erikoismerkkejä. Voit valita merkit, joita sovellus käyttää salasanan luonnissa.

Luo vahva salasana seuraavasti:

1. Siirry Salasanat-osioon.
  2. Syötä pääsalasana ja napsauta Avaa säilön lukitus -painiketta.
  3. Napsauta Lisää toimintoja -painiketta ikkunan oikeassa yläkulmassa.
  4. Valitse Salasanojen luonti -valikkokohde.

Salasanojen luonti -ikkuna avautuu ja sovellus aloittaa salasanan luonnin oletusasetuksilla.

5. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Jos et halua käyttää salasanassa tietyntyyppistä symbolia, tyhjennä vastaava valintaruutu.
    • Jos haluat käyttää salasanassa vain tiettyjä symboleita, määritä ne ikkunan alaosan tekstikenttään.

Kun muutat asetuksia, sovellus luo automaattisesti uusia salasanoja ja näyttää kehotteita luotujen salasanojen vahvuudesta.

6. Napsauta Kopioi leikepöydälle -painiketta.

Luotu salasana on kopioitu leikepöydälle. Voit liittää salasanan manuaalisesti vaadittuun kenttään.

Avuksesi olemme jättäneet seuraavat samankaltaiset symbolit pois salasanan luomisesta: 0 (nolla), O (iso o), I (iso i) ja l (pieni L).

Katso myös

Säilössä olevien salasanojen vahvuuden tarkistaminen