Suojausuutisten valintaan käytettävien tilastojen poistaminen

28. maaliskuuta 2024

ID 148918

Kaspersky Security Cloud -sovellus pyrkii varmistamaan saamiesi suojausuutisten kiinnostavuuden analysoimalla käyttämiisi resursseihin ja ajamiisi sovelluksiin liittyviä tietoja. Näitä tietoja käytetään ainoastaan sinulle mahdollisesti tärkeiden tai kiinnostavien uutisten valikointiin.

Voit poistaa kaikki käytetyt tilastotiedot ja poistaa käytöstä tietojen analysoinnin.

Kaikkien tilastojen poistaminen:

1. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa ilmoituskuvaketta (Ilmoitukset).

Ilmoitusten syöteikkuna avataan.

2. Napsauta ilmoitussyöteikkunan yläosassa rataskuvaketta (Ilmoitusasetukset).

Näyttöön tulee ikkuna, jossa voit muokata ilmoitusasetuksia.

3. Napsauta Tilastotiedot-osion Poista kaikki -linkkiä.
  4. Vahvista toiminto.

Tiedot poistetaan.

Saat lisätietoja suojausuutisista ja analysoiduista tilastotiedoista Kaspersky Secure Cloud -sovelluksen ohjeesta, joka löytyy Kasperskyn online-ohjeesta.

Tietojen analysoinnin poistaminen käytöstä