Tietoja ratkaisun rajoituksista

28. maaliskuuta 2024

ID 152779

Rajoitukset käytettäessä Kaspersky Password Manageria My Kasperskyn kautta

Seuraavat sovelluksen toiminnot eivät ole saatavilla My Kasperskyssa:

• kirjautumistietojen, pankkikorttitietojen tai osoitteiden automaattinen täydennys
  • sovellustilien lisääminen
  • tilien linkittäminen
  • tietojen varmuuskopiointi
  • yli 64 merkin pituisen pääsalasanan käyttäminen.

Hyödynnä kaikkia Kaspersky Password Managerin ominaisuuksia asentamalla sovellus kaikkiin laitteisiisi. Saat yksityiskohtaisia tietoja sovelluksen ohjetekstistä Kasperskyn online-ohjeesta.

Ilmaisen version rajoitukset

Kaspersky Password Managerin ilmaisversiossa on rajoitettu käytettävien merkintöjen lukumäärää. Voit poistaa rajoitukset ostamalla sovelluksen Premium-version.

Jos tililläsi on rekisteröity, mutta ei-aktiivinen tilaus, joka antaa sinun käyttää Kaspersky Password Managerin Premium-versiota, sinua pyydetään aktivoimaan kyseinen tilaus.

Premium-version rajoitukset

Kun Kaspersky Password Managerin Premium-tilauskausi vanhentuu, sinua pyydetään uusimaan tilaus tai vaihtamaan ilmaisversioon. Jos tallennettujen merkintöjen lukumäärä ylittää ilmaisversion rajan, sinua pyydetään valitsemaan aktiiviset merkinnät, ennen kuin vaihdat ilmaisversioon. Voit muokata aktiivisia merkintöjä, mutta muut merkinnät ovat vain luettavissa.

Jos Kaspersky Password Manageria ei ole asennettu millekään laitteellesi, kaikki ei-aktiiviset merkinnät poistetaan pysyvästi pilvisäilöstä, kun vaihdat ilmaiseen versioon. Voit sulkea ohjatun siirtymistoiminnon, asentaa sovelluksen laitteellesi ja synkronoida pilvisäilön paikallisen tietosäilön kanssa ennen kuin vaihdat ilmaiseen versioon. Näin ei-aktiiviset merkinnät säilytetään laitteellasi.

Kaspersky Password Managerin Premium-versiossa voit säilyttää jopa 10 000 tekstimerkintää ja jopa 3 000 kuvaa. Jos haluat säilyttää tätä enemmän tietoja, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.