Järjestelmävaatimukset

28. maaliskuuta 2024

ID 173313

Seuraavat selaimet ovat tuettuja My Kasperskyssa ja mahdollistavat kaikkien toimintojen käytön:

Työpöytä

• Mozilla Firefox (Windows)
  • Google Chrome (Windows)
  • Safari (macOS)
  • Yandex.Browser (Windows)
  • Microsoft Edge

Mobiili

• Safari Mobile (iOS)
  • Android-oletusselain (Android)
  • Chrome (Android ja iOS)

Suosittelemme käyttämään aina tuettujen selainten uusinta versiota. Voit ladata uusimman version viralliselta verkkosivustolta:

Google Chrome Mozilla Firefox Safari

Jotkin edellä eritellyt selaimet eivät välttämättä ole käytettävissä alueellasi paikallisen lainsäädännön tai toimittajia koskevien rajoitusten vuoksi. Jos käytät selainta, jota ei tueta, My Kasperskyn toimintoja voidaan rajoittaa.