Näyttökielen vaihtaminen

28. maaliskuuta 2024

ID 179617

Tilin luomisen yhteydessä valitset tiliisi liitettävän alueen ja kielen. Niistä tulee oletusalue ja -kieli.

Jotkin My Kaspersky -ominaisuudet ovat aluekohtaisia. Voit käyttää verkkosivustoa eri kielillä, mutta aluekohtaiset tiedot eivät välttämättä näy haluamallasi kielellä. Aluekohtaisia tietoja ovat muun muassa tuotteiden nimet ja Kauppa-osion valuutat, valtuutettujen jälleenmyyjien sähköpostiviestit, markkinointi- ja jotkin muut sähköpostiviestit, kaksiosaisen varmistuksen SMS-viestit, tililtä ladatut sovellusten asennuspaketit, ohje- ja muut linkitetyt verkkoresurssit, jotkin yhteensopiviin tuotteisiin liittyvät verkkosivuston osiot sekä asiakaspalvelu. Nämä tiedot saattavat näkyä valitsemallasi oletuskielellä tai englanniksi myös verkkosivuston näyttökielen vaihtamisen jälkeen.

Näyttökielen vaihtaminen

Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa kielilinkkiä ja valitse haluamasi kieli.

Jos haluat muuttaa alueasetuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluun.