Kaikkien verkkosivustojen estäminen poikkeuksia lukuun ottamatta

28. maaliskuuta 2024

ID 181439

Tämä ominaisuus on saatavana vain Windows-laitteisiin, joihin on asennettu Kaspersky Safe Kids 1.0.5.4096 tai uudempi, Android-laitteisiin, joihin on asennettu Kaspersky Safe Kids 1.33 tai uudempi, iOS-laitteisiin, joihin on asennettu Kaspersky Safe Kids 1.47 tai uudempi, ja macOS-laitteisiin, joihin on asennettu Kaspersky Safe Kids 1.7 tai uudempi

Voit estää kaikki verkkosivustot poikkeuksia lukuun ottamatta seuraavasti:

1. Siirry Lapset-osioon.
  2. Valitse lapsen profiili.
  3. Mene Internet-alaosioon.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.
  5. Varmista, että Verkkotoiminnan valvonta -vaihtokytkin on päällä. Jos vaihtokytkin on pois päältä, siirrä se päällä-asentoon.
  6. Valitse Verkkosivustoluokkia koskevat rajoitukset -osiosta Estä kaikki verkkosivustot poikkeuksia lukuun ottamatta.
  7. Napsauta Tallenna-painiketta.

Uudet asetukset tulevat voimaan lapsen laitteilla muutamassa minuutissa, jos ne on yhdistetty internetiin.