Laitteen tilauksen peruuttaminen

28. maaliskuuta 2024

ID 182700

Jos peruutat laitteen tilauksen, et enää voi etähallita sen tietoturvaa.

Laitteen käyttöoikeuden peruuttaminen:

1. Siirry Tilaukset-osioon.
  2. Valitse tarvitsemasi tilaus ja avaa tilauspaneeli napsauttamalla.
  3. Napsauta Omat laitteet -kohdasta laitetta, jolta haluat perua tilauksen.
  4. Laajenna laitteeseen asennettujen sovellusten luettelo avaamalla Asennetut sovellukset -paneeli.
  5. Napsauta sen tuotteen roskakorin kuvaketta (myk_delete), jolta haluat perua tilauksen.
  6. TILILTÄ POISTAMISEN lomake tulee näkyviin. Peru tilaus laitteelta ja poista sovellus tililtäsi napsauttamalla OK.

Tilauksen peruuttamisprosessi käynnistyy. Prosessi voi kestää kauan (jopa 24 tuntia).