Kaspersky Premium

28. maaliskuuta 2024

ID 227959

Kaspersky Premium on ohjelmistoratkaisujen ja Premium-palveluiden yhdistelmä, joka tarjoaa asiakkaille kattavaa suojausta ja käytön helppoutta.

Roskapostin torjunta ja siihen liittyvä neuvonta

Jos saat viestin, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, huijausten ehkäisyyn erikoistuneet asiantuntijat analysoivat sen ja antavat varoituksen, jos viesti on todennäköisesti huijaus.

Ratkaisuasiantuntijat

• tutkivat ilmoitetut tarjoukset ja viestit huijausten varalta
  • tarkistavat tarjouksia ja viestejä lähettävien yritysten oikeellisuuden
  • vertaavat ilmoitettuja tarjouksia ja viestejä tunnettuihin huijauksiin ja petoksiin

antavat 24 tunnin kuluessa lopullisen vastauksen siitä, onko ilmoitettu viesti huijaus.

Premium-tukipalvelut

Premium-tukipalvelut eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Kaspersky Premium-tukipalvelujen sisältö:

• Priorisoitu tukipalvelu

Kun otat yhteyttä Premium-tukitiimiimme, pyyntösi käsitellään korkeimman prioriteetin mukaisesti.

• Asiantuntevat asennuspalvelut

Kaspersky -asiantuntijat asentavat sovelluksemme etäyhteyden kautta ja muokkaavat asetuksia tarpeidesi mukaisesti.

• IT-etäpalvelut

Ota yhteyttä meihin, niin saat asiantuntija-apua kaikkiin tuotteisiimme liittyviin kysymyksiin. Odota rauhassa, kun me korjaamme asian!

• Asiantunteva virustarkistus ja virusten poisto

Toisinaan on mahdollista, että viruksia tai muita haittaohjelmia on päässyt laitteellesi ennen Kaspersky asentamista. Asiantuntijamme poistavat haittaohjelmat PC- tai Mac-tietokoneestasi, johon on asennettu Kaspersky-sovellus.

• PC:n toimintakunnon tarkistuspalvelut

Toimintakunnon tarkistuksen yhteydessä asiantuntijamme tekevät useita pisteitä kattavan tarkistuksen, jotta laitteessa on varmasti korkean tason suojaus ja sen suorituskyky on huippuluokkaa.