Premium-tukipalvelut

28. maaliskuuta 2024

ID 232603

Kaspersky Premium -tukipalvelut eivät joillakin alueilla ole käytettävissä puhelinpalveluna. Voit käyttää Premium-tukipalveluita vain maksullisella tilauksella.

Täydentävää suojaa ja käytön helppoutta tuovaan Premium-tukeen kuuluu muun muassa prioriteettioikeus, asiantuntevat asennuspalvelut, virustarkistukset ja virusten poistaminen sekä PC:n toimintakunnon tarkistus.

Asiantuntevat asennuspalvelut

Kun tietokoneessasi on asennusohjelma, voit soittaa meille. Kasperskyn asiantuntija tekee etänä seuraavat toimet:

• asennuksen suorittaminen etäyhteyden välityksellä
  • asennuksen virheettömyyden varmistaminen
  • yleistason perehdytys sovelluksen asetuksiin ja ominaisuuksiin
  • vastaa kaikkiin sovellusta ja asennusprosessia koskeviin kysymyksiisi.
  • sovelluksen asetusten muokkaaminen asiakkaan tarpeiden mukaisesti
  • sen vahvistaminen, että sovellus on asennettu ja määritetty oikein sekä toimii asianmukaisesti.

Priorisoitu tukipalvelu

Prioriteettioikeus Premium-tuen edustajaan puhelimella tai chatin välityksellä. Asiakkaiden puhelut ovat etusijalla (jonon ohitus). Palveluun sisältyvä chat-ohjelma sisältää etätukiominaisuuksia.

IT-etäpalvelut

Yhden napsautuksen pääsy chat-tukeen Premium-tuen edustajan kanssa – etätuen määrää ei ole rajoitettu. Odota rauhassa, kun me korjaamme asian!

Asiantunteva virustarkistus ja virusten poisto

Ammattitason virusten sekä kiristys- ja vakoiluohjelmien poisto missä tahansa Windows-laitteessa, johon on asennettu Kaspersky-sovellus.

PC:n toimintakunnon tarkistuspalvelut

Toimintakunnon tarkistuksen yhteydessä asiantuntijamme tekevät useita pisteitä kattavan tarkistuksen, jotta laitteessa on varmasti korkean tason suojaus ja sen suorituskyky on huippuluokkaa.

Jos haluat käyttää Kaspersky Premium -tukipalveluita, soita sen maan kohdalla näkyvään puhelinnumeroon, jossa olet ostanut Kaspersky Safe Kids Premium -tilauksen.