Tietojen tuominen/vieminen

28. maaliskuuta 2024

ID 232804

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Tuo säilöstä -kohdassa voit tuoda tietoja säilöstä, joka on luotu Kaspersky Password Managerissa.

Tuo

Tuo selaimesta -kohdassa voit tuoda kirjautumistunnuksia ja salasanoja Mozilla Firefox- ja Google Chrome -selainten omista salasanojen hallintaohjelmista.

Avattava selainten luettelo

Tuo

Tuo salasanojen hallintaohjelmasta -kohdassa voit tuoda aiemmin käytetyistä salasanojen hallintaohjelmista vietyjä kirjautumistunnuksia ja salasanoja.

Varmuuskopio-kohdassa voit luoda säilön varmuuskopion. Voit palauttaa tiedot tarvittaessa varmuuskopiosta.

Luo kopio

Vie tekstitiedostoon -kohdassa voit viedä tiedot tekstinä tulostamista varten.

Vie